Banken

Banken

Of je nu op zoek bent naar een meer traditionele 2 en 3 zits of een compleet zelf samengestelde elementenbank is natuurlijk helemaal aan jou. Al onze banken zijn modulair op te bouwen naar wens en er is keuze uit fijn geselecteerde stoffen in vele kleuren en diverse materialen en wevingen.

Onze banken laten zich omschrijven als modern, tijdloos en flexibel. De banken en hoekbanken hebben allemaal hun eigen karakter maar zijn stuk voor stuk kwaliteitsbanken en blinken uit in hun zitcomfort. We beseffen dat dat nogal persoonlijk is dus naast bijvoorbeeld de comfortabele diepe lounge zit kun je de bank uitbereiden met een meer reguliere zit waarin je meer steun achter de rug ondervindt. We hebben modellen zoals de Casa welke wat strakker gestoffeerd zijn of bijvoorbeeld een Lazy Time die wat nonchalanter oogt. Het is aan jou wat het beste bij je levensstijl past. Uiteraard geven we goed advies mocht dat gewenst zijn.

De banken hebben (los van lederen uitvoeringen) afneembare hoezen zoals vakwerk betaamt! Dit houdt voor jou in dat de hoes eens in de zoveel tijd fris gereinigd kan worden of dat je eens kunt wisselen van hoes zoals een andere kleur of materiaal. Wel zo'n prettige gedachte! Daarnaast is het buitenom het arbeidsintensieve proces van stofferen veel beter voor je bank natuurlijk. De bank wordt namelijk eerst in een wit tijk gestoffeerd, vervolgens wordt de door jou gekozen stof er overheen wordt getrokken en fraai afgewerkt.

Natuurlijk kunnen we ook als extra bescherming de bank impregneren met Royal Textile Care, wat 5 jaar garantie tegen vlekker geeft. Gaat een vlek er niet uit? Dan wordt deze professioneel gereinigd!

 

  • pagina
  • 1
  • of 1

Privacy Policy | Sitemap