• /
  • Forli Casa Concept
 

hEt concept

SUBTIELE VARIATIE IN LUXUEUZE EN COMFORTABELE SOFA'S EN BANKSTELLEN

Bij Forlì kun je een eigen betaalbaar interieur creëren, in samenwerking met onze ervaren interieurspecialist. Of stel zelf je eigen hoekbank samen! De keuze in stoffen en leder is eindeloos. Met sierkussens geef je er een persoonlijke touch aan en maak je het helemaal af!

Bekijk de collectie

ADVIES EN INSPIRATIE

Of je op zoek bent naar een verrijking van je interieur door middel van een mooie vaas of tapijt, iedereen kan hier terecht voor advies of inspiratie. Zoek je een beleving in je huis, tijdloos en smaakvol of misschien iets meer sensueel, dat kun je zelf helemaal bepalen.

maak een afspraak wij bellen u terug

VERFIJNDE KLEUREN EN MATERIALEN

Met de grootste zorg zijn de kleuren en materialen voor al onze meubels samengesteld. Laat meubels verrijken met mooie geselecteerde decoratieve items. In onze showroom kunt u alle beschikbare stoffen bekijken en natuurlijk geven wij u graag vrijblijvend advies.

Bekijk de stoffen

SECOND SKIN

Wat de banken van ABR Interiors zo uniek maakt zijn de 'second skin' afneembare hoezen. Met een simpele handeling is de volledige bekleding van de bank te verwijderen. Daardoor kunt u de bank makkelijk laten reinigen, of creeert u een totaal andere look met een tweede set hoezen.

Het assortiment Livenzo banken bevat een ruime collectie stoffen waar u uit kunt kiezen. Onze verkopers kunnen u daarbij adviseren.

Bekijk de collectie stoffen

ABR ART

We hebben ook een grote collectie fotografische kunst als finishing touch ter personalisatie van uw inrichting. In diverse formaten verkrijgbaar en een zeer fraaie afwerking van uw interieur. Vraag ons naar alle mogelijkheden.

Bekijk de ABR Interiors Art

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Wij ontvangen u graag in onze showroom aan de Grote Berg in Eindhoven.

Contact gegevens Maak een afspraak

Privacy Policy | Sitemap